Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2014 11:16 - Кратка съвременна история на човешката алчност
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1898 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Кратка съвременна история на човешката алчност Публикувано от Aliya, 25 септември 2014 imageМладо момиче в САЩ е проследило родословното дърво на всички предходни американски президенти и е установило нещо интересно - от всичките 43 президента, 42 са с общ прародител -крал Джон. Единствено Ван Буррен е различен по произхода си американски президент, имащ холандски корени.
http://worldtruth.tv...l-english-king/


Много показателно е, че за президенти на САЩ световното задкулисие е издигало само наследници на крал Джон - именно крал Джон е този, който отива на съглашение със своите феодали, като им отстъпва част от абсолютната си кралска власт в така наречената Магна Харта

В млада новосъздадена Америка основна политическа линия от самото начало е борбата срещу абсолютните монарси на Европа, които са били чувствани като заплаха от банкерската каста, потърсила убежище и простор за своя финансов магнатски бизнес именно в създаването на САЩ!
Не дълго след своето създаване САЩ спретват Великата френска революция и демонстративно отрязват главите на френската кралска фамилия, несъгласила се на компромиси с банкерите и техните претенции. Подобна съдба е подготвена и за руското царско семейство, поддържащо единствено своята Царска банка в цяла Русия, като с помощта на банкерските пари на световното задкулисие семейството е изтребено до крак зад прикритието на все същата Велика революция - този път Октомврийската.

Революциите в света са дело на така наречния напоследък Социален инженеринг. Някои хитри умове са се сетили, че човекът в тълпа е склонен да пристъпи отвъд човешките си скрупули и достойнство много по-лесно. И да се увлече от безумието на тълпата. И да направи неща, които сам никога не би си позволил да направи. Френската революция е най-яркият пример за това как се манипулира една тълпа, а и историята в последствие. Резултатът от Френската революция е добър само за Америка, която прилапва на безценица най-големия американски щат Каролина. Но пък го прави много хитро и задкулисно - чрез приятеля на тогавашния представител на САЩ във Франция Том Джеферсън, Лафайет. Лафайет е този, който организира няколко жадни за слава безскрупулни интелектуалци като Волтер, които да излъжат френския народ с няколко лозунга. И най-вече, да ги мотивират като ги насочат към най-уязвимия член на кралското семейство - чужденката Мария Антоанета. Обвиняват я в чудовищни престъпления, които могат да се родят само в главата на няколко перверзника: педофилия, промискуитет, измисленото изречение"яжте пасти" и така нат. А тълпата иска жертви. И организаторите на революции им дават жертвата за мъст върху нея. Междувременно цялото кралско семейство е избито с нечувана жестокост, дори и невръстните им дечица. Подобно е революционното упражнение, повторено и при Великата октомврийска революция. 
Целта е всъщност: 1. отслабване на абсолютните монарси и 2. отслабване на църквата; защото те са били считани за заплаха от новозародилата се банкерска каста отвъд океана! 

Виж повече ТУК



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39759043
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031