Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2011 15:14 - Комунист/ка/ партия мени , но нравът си не...
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 1958 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Думата ми е за онази стара чанта/ по думите на ББ/ Меркел. Лидер на християндемократите, а прилага хватки на Коминтерна/нищо че го закриха/
-Откри първо /с комсомолски плам в очите/ "Северен поток" който поток е на път да удави икономически родната Прибалтика и не толкова родната , но съседна и съдружна Полша. Дали и Меркел не се  готви след пенсия по подобие на предшественика и/Шрьодер/ да погастербайтства из Матушка Руссь.
-През следващата година бюджета на ФРГ сякаш е писан след среща на спиртистки сеанс с Хонекер.
-Предвиждат се данъчни облекчения за много милиарди на по бедните германци тоест необлагаемия минимуч нараства, прагът на бедността също, а от там и всички изчисления на тази база./За сведение у нас се облагат и клошарите връщащи бутилки и вторични суровини/
-предвижда детските помощи през12та да нарастнат със 100евро/350/ и с още 150 през2014г.
-Увеличава минималния праг за наемане на специалисти извън ЕС над 100000евро годишна заплата.
И всичко това прескачайки съветите на Дянков и разпоредбите на Борисов.
Германските работодатели притиснати в ъгъла  и дума не обелват Нашият весдесъщ  икономист СуперГанев/от четата на Сорос/ е изумен от тази наглост на тази преродена Роза Люксембург. Групата му прави разчети какво да предприемеме утре като ни увиснат на шията освен ромите и германците. Я си представете какво ще стане ако утре се заселят в Столилиново самотни майки германки с по пет шест дечица с по 500евро детски. Че ние ще се справим е ясно, но Германия загива. Не е лошо по съвместителство Дянков и нея да вземе. 



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - Икономист
09.11.2011 18:40
Намерил си кого да мислиш.Като бях есенес в Дойчланд,веднага прозрях какво ги чака.То колелото на историята си се върти и ще продължава да си се върти до окончателната ........и т.н.Всичко е много просто.След фалита на Гърция и излизането и от Еврозоната,рухва и Италия.По подобие на Дуче но за к..ра бесят публично Берлускони.Премиер става социалистката Чичолина.Официални пари стават лиретите и мине ..те.Следва Хранция.Там на мястото на Сар кози,избират жена му и дъщеря му.Става матриархат.Връщат франка и френската..
Германия изпада в криза.Отново плаща репарации.Подписва пакт за плащане на руският газ с някои полски и прибалтийски територии и с марки.Гербови.Следва хипреринфлация и хипертония.Девалвация и дефлорация.След около две-три седмици немските социалисти с помощта на руските националисти правят джойтн венчър социалнационалистическа партия.Евреите от Русия се преселват в Германия а турските гастарбайтери в Дуловско и Главинишко.Иран сключва договор с немците за износ на арийци и асирийци,в замяна на което получават технологиите на "Месершмид,Бьолков,Бьолн" от Втората световна война за витлови изтребител-бомбардировачи.
Ние продължаваме да процъфтяваме с решителната помощ на китайските другари от Илиенци.Левът вече се казва Лъв / нубийски / и правим Уорлик персона нон грата ,защото "Уйкилийкс"разкрива,че баба му по бащина линия от вторият брак на неомъжената и сестра е разследвана от Донован за лов на вещици без ловен билет и извън сезона.
Какво толкоз се е случило,нали на 24.12.2012 г. иди окончателният край...пак на комунизма.Ура и да живей!
цитирай
2. vencivaleri1951 - Всичко ясно, ама
09.11.2011 20:01
франкът/швейцарския/ къде е в играта? Ти подлъга Катанчо и той дедините камъчета и динари в франкове обърна . То много прилепчани се полъгаха по кредити във франкове и сега ги плащат в леки:))) Като не им достига пушат албанецо изозад да им застане. Ти мани майтапа, ама не знам зали си ходил скоро в Охрид. Около езерото само албанци. Купуват на поразия. Разликата вцените да кажем в Скопие и до водата е в пъти в полза на Охрид. Не знам но за макетата спасение няма ми се струва. Политика на фалоса като в Косово. Тези ако не се вържат за сърби или нас са си отшли. Всичко са хванали-търговия, услуги...
цитирай
3. анонимен - Явно Бойко не е по потоците, нито по ...
09.11.2011 21:02
Явно Бойко не е по потоците, нито по атомните централи, нито по нищо, което не му разреши чичо Самчо. Затова Турция си строи руска атомна централа и на драго сърце приема Южен поток да мине през нейна територия. Влага луди пари за образование, наука и технологии и тнт. Ще дойде време когато ще си викаме"Леле колко сми били тъпи. Хората си гледат интереса, пък ние гоним комунизма". Може докато го изгоним, другите да си го построят наново, че е по- сигурен и лесен за управление. :)
цитирай
4. анонимен - Мисля че бъркаш Кушел.
10.11.2011 09:13
И Южен поток ще тръгне, а както гредам бюджета и пари за АЕЦ има заделени
цитирай
5. анонимен - защо съм анонимен?
10.11.2011 09:16
!?
цитирай
6. анонимен - Икономист
10.11.2011 09:43
Честито,скъпи братя и сестри,скъпи съотечественици,честито!22 години неспирен капиталистически възход,22 години демократично слънце огрява Родината.Винаги верни на демокрацията,където властта там и ние!Прехода прерасна в приход!Вече свободно и с пълни гърди разказваме политически вицове за..Тодор Живково!Комунизма бе пометен от..комунистите!От тях чрез пъпкуване и деление израстнаха и се закалиха в битките най твърдите либерални демократи и дясно консервативни фарисеи и книжници.
Желая ви много дръзновение в забързаните ви трудови делници,скъпи парийна наемният труд,скъпи ликвидатори,скъпи приватизатори,скъпи реститутки и на края но не маловажно и скъпи пу..ки!
Хвала и да живей!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 5087036
Постинги: 1366
Коментари: 19654
Гласове: 5490
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930