Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.10.2018 05:55 - РУСОФИЛИСТИЦИ И РУБЛАДЖИИ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.10.2018 09:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                        АНТИДЕМОКРАТИЧНА АГИТАЦИЯ




image

 

От години  съм свидетел на един налудничав абсурд: живея добре, много добре дори. Добре живеят всичките ми близки и познати. Ала куп български медии ме убеждават, че живея едва ли не в ада.

 

Неотдавна бившият български президент най- сетне обясни на нашата общественост как руснаците са купили някои български медии и то с български пари, т. е. с парите на българския данъкоплатец.

 

Точно тези медии вече години наред ни заливат с руска пропагандна помия, като непрекъснато ни внушават, че сме бедни, болни и нещастни. Руснаците много искат да повярваме, че сме дискриминирани членове на ЕС, че нашето членство в съюза е една голяма грешка и истински провал.

 

Стана така, че доста българи взеха да вярват на тия руски гадости. И как иначе- от Гьобелс знаем, че лъжите, повторени хиляда пъти по медиите, се превръща в истини.

Има и още нещо... Майката на българския идиот е постоянно бременна. Глупаци в България дал Господ.

 

От думите на президента стана също така ясно, че на бива да вярваме на нито една дума, чута от БНТ и bTV. Не бива също така да вярваме и на думите, прочетени във вестник “Труд“.

 

Има, разбира се, куп други продажници, които ни правят на идиоти. Как да ги познаете ли? Започне ли някой от екрана, вестника или Интернет да ви кандардисва, че сте нещастни, бедни, болни, изоставени и забравени, той със сигурност е руско мекере. За руските подлоги ЕС е "недемократичен", "неблагонадежден", "аморален", "използващ двойни стандарти" и "упадащ". Има дори наглеци, които твърдят, че ЕС всеки момент ще се разпадне...

 

Трябва и да се чете! Неотдавна Европейската служба за външна дейност съобщи, че е открила случаи на руска пропаганда в няколко български издания, сред които са ПИК и "Блиц". Освен "Блиц" и ПИК са назовани и cross.bg, bultimes.com, bradva.bg, "19 минути", "Партия КОЙ", и Newsfront.

 

На тези отрепки, родоотстъпници и национални предатели не бива да се обръща никакво внимание. Те заслужават само едно: презрение!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

Послепис:

Пропуснах да отбележа, че и тези, които ругаят и хулят бившия президент Плевнелиев, със сигурност са на руска ясла...




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190088
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575